Jeg tilbyder

Vælg den bedste mand til jobbet! Så ved du, det er i orden!

Som uddannet VVS- og energispecialist med 15 års erfaring inden for VVS-branchen er jeg en yderst kompetent håndværker. Mit speciale er montage, service, fejlfinding og indregulering af alle former for varmeanlæg.

Fejlfinding

Er der ubalance i dit varmeanlæg, kan det resultere i dårlig afkøling eller manglende varme i dele af anlægget. Ubalance i dit varmeanlæg kan skyldes manglende indregulering eller en fejl et sted i anlægget. Jeg kan sørge for, at det kører optimalt. Ved indregulering af varmeanlægget kan der være både energi og penge at spare, eftersom varmetabet mindskes og afkølingen forbedres.

Pillefyr

Skal du ha nyt pillefyr eller har du brug for hjælp til indstilling eller servicering af det du har? Det er vigtigt for fyringsøkonomien og miljøet at forbrændingen i dit pillefyrer er optimal. Jeg kan indstille dit fyr og vejlede dig i den daglige pasning.

Energioptimering

Lad mig hjælpe dig med energioptimeringen af dit varmeanlæg. Energioptimering betyder ikke nødvendigvis, at der skal ske store ombygninger af anlægget. Nogle gange kan det ordnes med blot små ændringer.

Fjernvarme

Fjernvarme er en nem og sikker løsning, som ofte er billigere end olie, gas og elvarme. Det fungerer ved, at der bliver pumpet varmt vand ud til dig via rør under jorden. Vil du have mere information omkring fjernvarme, er du meget velkommen til at kontakte mig.

Jordvarme

Med et jordvarmeanlæg bliver din bolig opvarmet ved at udnytte den oplagrede solenergi i jordens øverste lag. Det er en billig og miljøvenlig løsning, som jeg hjælper dig med – lige fra rådgivning til servicering.

Varmepumper

En varmepumpe er en solid og grøn varmeløsning, som udnytter jordens naturlige ressourcer. Jeg kan tilbyde at servicere din varmepumpe samt give dig råd og vejledning ift. netop din varmepumpeløsning.

Få et tilbud

Kontakt mig og modtag et uforpligtende tilbud på dit næste projekt.